home

Familieopstelling 13 augustus 2018

"Wat speelt in je leven"

Familieopstelling geeft de ziel rust
Op zaterdag 13 augustus  is er in het Jean Monnetpark 43, te Apeldoorn een dag met een familieopstelling onder de titel ‘Wat speelt in je leven’. Mensen voelen van nature goed aan of ze in balans zijn of niet. Maar ook of hun relatie, vriendschap of werk in balans is. Investeert je partner meer in de relatie dan jij? App jij je vriendin vaker dan andersom? Deze vragen rondom het thema ‘Balans’ komen aan de orde in de cyclus systemisch werk.  Tijdens de opstellingendag op 11 augustus wordt uitleg gegeven over de kracht en de helende werking van familieopstellingen.

Achtergrond
We werken vanuit het motto: ‘Alleen de dingen die verbonden zijn, kunnen geheeld worden.’ Als je van iets af wilt, blijft het juist bij je. Met deze paradox gaan we bezig. Bijvoorbeeld: je breekt met een familielid, maar bent er in gedachten of gesprekken voortdurend mee bezig. Het laat je niet los. De balans is duidelijk verstoord. In familieopstellingen kijken we daarnaar en kun je loslaten wat je daadwerkelijk in de weg staat. Dat brengt ruimte en voelt vrij, zowel voor jezelf als voor de familie.

Voor wie
De opstellingendag ‘Wat speelt in je leven’ is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar hun eigen (on-)balans in het leven. En zoeken naar een gezond en evenwichtig leven. Het is een cursus voor volwassenen, met en zonder opstelling ervaring. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen op zaterdag 13 augustus. Er zijn alleen nog representanten nodig. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie opstellingen
  • Familieopstelling: Zaterdag 13 augustus 2018;
  • Kosten € 30,- Inbreng vraag € 130,-
  • Locatie: Jean Monnetpark 43, Apeldoorn
  • Tijd: Inloop 09.45 uur / programma 10.00 uur tot 13.00 uur
  • Meer informatie: Praktijk voor Rebalancing Janneke Venema / 055-355 68 39 / inbalance@kpnplanet.nl / www.rebalancing-apeldoorn.nl
  Janneke-Opstellingin-mei-2018.pdf

Massage voor stellen zomer 2018

LEREN ONTSPANNEN
Massage voor stellen

Breng variatie, plezier en ontspanning in je relatie met een korte massagecursus. In acht bijeenkomsten leer je elkaar een ontspanningsmassage te geven en die ook te ontvangen.
We besteden niet alleen aandacht aan de techniek van het masseren, maar ook aan de kwaliteit van de aanraking en aan een gezonde lichaamshouding voor de masseur.

Start: Introductieavond volgt
Kosten: € 45,- per stel
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Locatie: Jean Monnetpark 43, Apeldoorn
Kosten: € 475,- per stel voor 7 lessen
Aanmelden: Praktijk In goede Handen
Janneke Venema 055 355 68 39
inbalance@kpnplanet.nl
www.rebalancing-apeldoorn.nl

  Janneke massage stellen juli 2017.pdf

September 2018: Kate Rose in Apeldoorn

Empathic healer, lichaamstherapeute en storyteller Kate Rose (USA) komt in de tweede helft van september terug naar Apeldoorn. Ze geeft workshops, privésessies in mijn praktijk en een helend concert. Aanmelden bij Praktijk in Goede Handen. Je kunt alvast een plek reserveren voor de workshop 'The Choice to Feel', een privésessie en/of het concert. Meld je aan bij Janneke Venema, 055 - 355 6839 of inbalance@kpnplanet.nl

Wees er op tijd bij!

  Janneke-Kate-Rose-dansend-hart.pdf

Trager in beeld  

Video's van Janneke Venema aan het werk in haar praktijk.

https://www.youtube.com/watch?v=YOqW-s2hRyM
Video van :  Het speelse gemak van Trager Approach

https://www.youtube.com/watch?v=DJEzsbW1hVI
Video van : Kind ontspant door Trager Approach

https://www.youtube.com/watch?v=9RF-KqHtgKE
Video van : Vrouw balanceert haar MS door Trager Approach

Verdiepingsavonden Massage

Voor iedereen die de basis- of vervolgcursus Massage met Rebalancingtechnieken heeft gevolgd

Ik bied verdiepingsavonden aan waarin de vaardigheden die je in de massagecursus hebt geleerd, worden uitgebreid en verdiept met nieuwe technieken en informatie. De avonden zijn thematisch van opzet.

Er wordt gewerkt in kleine groepen bij mij in de praktijk.

Neem voor meer informatie contact op.

Viertien jaar praktijk 2004-2018

Op 10 oktober 2014 bestond de praktijk tien jaar! Het motto is al jaren: Eén aanraking doet meer dan duizend woorden. Ontdek diepte, schoonheid, wijsheid, gezondheid en het vermogen om te genieten van je lichaam en geest. Je bent bij mij in goede handen.