home

Familie opstellingen 6 en 20 maart 2019

Familieopstelling "Wat speelt in je leven"

Op woensdagavond 6 en 20 maart 2019 is in het Jean Monnetpark 43 Apeldoorn een dag familieopstelling ‘Wat speelt in je leven’. Mensen voelen van nature goed aan of ze in balans zijn of niet. Maar ook of hun relatie, vriendschap of werk in balans is. Investeert je partner meer in de relatie dan jij? App jij je vriendin vaker dan andersom? Deze vragen rondom het thema ‘Balans’ komen aan de orde in de cyclus systemisch werk.  Tijdens de opstellingen dag op wordt uitleg gegeven over de kracht en de helende werking van familieopstellingen.  
Op woensdagavond 6 en 20 maart houden we een familieopstelling met als thema ‘Wat speelt in je leven’. De één geeft liever, de ander ontvangt liever. Toch dient de som van het geheel in evenwicht te zijn. Zowel in relaties als in werksituaties en in gezinnen. Is dat niet het geval dan ontstaan, al dan niet onder de oppervlakte, frustratie en woede, die zelfs door vele generaties heen kunnen vloeien. Soms krop je zoveel gevoelens op en is de balans zo scheef dat je er lichamelijke symptomen door ontwikkelt. Wat heeft je familie daar dan mee te maken? Achter de symptomen schuilt vaak een verborgen familiedynamiek van gewoontes en overtuigingen die ziekmakende patronen in stand hebben gehouden. Via een opstelling krijg je daar zicht op en krijg je de gelegenheid om daar mee te stoppen. Dat brengt rust in je ziel. Deelnemers krijgen elke avond de gelegenheid een persoonlijke vraag in te brengen voor een opstelling.

Achtergrond
We werken vanuit het motto: ‘Alleen de dingen die verbonden zijn, kunnen geheeld worden.’ Als je van iets af wilt, blijft het juist bij je. Met deze paradox gaan we bezig. Het gaat over verantwoording nemen en verbinden met jezelf. Dat brengt ruimte en voelt vrij.

Voor wie
De cyclus ‘Wat speelt in je leven’ is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar hun eigen (on-)balans in het leven. En zoeken naar een gezond en evenwichtig leven. Het is een cursus voor volwassenen, met en zonder opstelling ervaring. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen als representant.

Praktische informatie
  • Familieopstelling: woensdagavonden 6 en 20 maart
  • Kosten representant € 25,- Inbrengen van een vraag € 130,-
  • Locatie: Paslaan 6, Apeldoorn
  • Tijd: Inloop 19.15 uur / programma 19.30 uur - 22.15 uur
  • Meer informatie: Praktijk voor Rebalancing Janneke Venema / 055 355 68 39 / inbalance@kpnplanet.nl / www.rebalancing-apeldoorn.nl
Wat kun je verwachten?
  • In je kracht staan en verantwoording nemen
  • Meer harmonie in je familie
  • Zingeving, verbondenheid, grenzen stellen
  • Lastige overtuigingen loslaten
  • Respect voor behoeftes van jezelf en de ander
  Janneke-Opstellingen-maart-2019.pdf